Aktuální zprávy

Autobusový výjezd mezi lví vojáky. Náklady na dopravu hradí klub!

Napsal 14.03.2011 David Nováček
C h o m u t o v - Pouze za cenu vstupenky se můžete vypravit mezi lví vojáky do Zlatopramen arény. Na úvodní dva finálové duely vypravují fanoušci ve spolupráci s KLH Chomutov doprovodné koráby. A kompletní náklady na dopravu budou hrazeny z klubové pokladny! „Čeká nás těžká série a chceme i v Ústí nad Labem cítit maximální podporu našich příznivců. Rozhodli jsme se tedy, že kompletní náklady na dopravu všech vypravených autobusů uhradíme z klubové pokladny,” řekl marketingový ředitel David Dinda. Na fanoušky tak zbývá drobnost - zakoupit si vstupenku v hodnotě 100 Kč.
  • Cesta tam i zpět zdarma!
  • Garantována vstupenka
  • Příjezd až k sektoru hostí
  • Hokejová atmosféra již během cesty
  • Odjezd domů ihned po skončení utkání

Po roce znovu došlo na bitvu dvou severočeských gigantů. V prvoligovém finále se střetnou Chomutovští Piráti a Ústečtí Lvi, letos převlečení do vojenského. Na pondělní i úterní utkání v Ústí nad Labem budou vypraveny speciální fanouškovské autobusy, které na nepřátelské území pojedou zdarma. Veškeré náklady na dopravu totiž hradí hokejový klub. Fanoušci si tedy zaplatí pouze vstupenku v hodnotě 100 Kč.

Každý, kdo se chce doprovodné plavby účastnit je povinen si nejpozději do sobotního poledne (19.3.) rezervovat místo v autobuse. Rezervační záloha je 100 Kč a bude použita k zakoupení vstupenky. V případě, že registrovaný fanoušek se výjezdu nezúčastní, nárok na vrácení zálohy mu zaniká.

Pomyslné doprovodné lodě vyplouvájí od domácího kotviště vždy v 16.00 hodin.
KLH Chomutov si vyhrazuje právo stanovit následující podmínky pro účastníky organizovaného výjezdu:

  • místenku lze rezervovat pouze na jméno ověřené dle občanského průkazu
  • děti mladší 15 let musí cestovat s doprovodem starší osoby
  • o konečném složení účastníků rozhoduje KLH Chomutov

Vedení klubu jako jeden z pořadatelů zájezdu stanovil podmínky, které by měly vést k maximálně hladkému a bezpečnému průběhu celého výjezdu. Kompletní podmínky výjezdu budou k nahlédnutí na registračním místě. Účastník při registraci svým podpisem potvrdí, že se seznámil a souhlasí s podmínkami výjezdu.

Rezervace zájezdu:
Úterý až pátek 9.00 - 17.00 hodin, sobota 9.00 - 12.00 hodin
Klientské centrum Invia Chomutov
(Palackého ulice, mezi magistrátem a prodejnou T-MOBILE)