Aktuální zprávy

Do konce základní části ještě čtyři domácí zápasy, online předprodej běží od poledne 5. prosince

Napsal 05.12.2022 Klub
Úvodní část druholigové skupiny Západ se chýlí ke konci. Svěřencům Kamila Koláčka s Petrem Martínkem zbývá odehrát osm utkání, z nichž čtyři se uskuteční v chomutovské ROCKNET ARÉNĚ. A právě vstupenky na souboje s pražskou Kobrou, Řisuty, ústeckým Slovanem a Pískem můžete kupovat v pohodlí domova od pondělí 5. prosince od 12 hodin.
ONLINE PŘEDPRODEJ NA DOMÁCÍ ZÁPASY DO KONCE ZÁKLADNÍ ČÁSTI

„Průměrná návštěva na domácí zápasy už se přehoupla přes 1800 diváků, poprvé v sezóně našlo cestu do ochozů přes 2000 fanoušků na jediné střetnutí. Věřím, že v derby s Ústí překonáme i dosavadní rekord z prvního vzájemného zápasu,“ uvádí tiskový mluvčí Libor Kult s odkazem na duel 12. kola, který navštívilo 2343 diváků.

„Pokud stále někdo používá místo plastové permanentní vstupenky papírový voucher, doporučuji výměnu na pokladně číslo 1. Přece jen plastová karta má delší životnost než papírový voucher a sezóna může být ještě dlouhá,“ doplňuje šéf klubové komunikace s úsměvem.

Jednoznačně největším tahákem závěru základní části v ROCKNET ARÉNĚ je předvánoční derby s ústeckým Slovanem, který přijede do Chomutova v sobotu 17. prosince. V týmu z krajského města působí řada hráčů, kteří v minulostí oblékli dres Pirátů v čele s Jakubem Trefným nebo Jaroslavem Roubíkem, který se po dvou letech vrátil k hokeji. Pětačtyřicetiletému útočníkovi patří i tak druhé místo klubového bodování za exchomutovským Janem Rudovským.

Ještě před tímto soubojem změří parta kolem kapitána Viktora Hübla síly s pražskou Kobrou, jež dorazí pod vrcholky Krušných hor jako první ve zmíněné sérii zápasů už ve středu 7.prosince. O tři později mohou nastat gólové hody, neboť v sobotu 10. prosince hostí Piráti momentálně předposlední Řisuty, jimž nasázeli na jejich ledě ve Slaném třináct přesných zásahů.

Prvním domácím soupeřem v roce 2023 bude ve středu 4. ledna Písek, pak mužstvo uzavře základní část na ledě Hronova s Mostem a bude čekat na rozlosování nadstavbové části, pro kterou se skupina Západ rozdělí na dvě poloviny. V rámci nadstavby pak Piráti odehrají dalších čtrnáct střetnutí, z nichž sedm bude na domácím ledě.

„Vzhledem k tomu, že i po Novém roce se v ROCKNET ARÉNĚ uskuteční zápasy Ligy mistryň v házené, budeme možná muset rozlosování nadstavby operativně měnit, takže ještě uvidíme, jestli online předprodej spustíme hned na všechny zápasy nadstavby nebo postupně. Každopádně fanoušky budeme včas informovat, jak to bude,“ říká závěrem Libor Kult.