Aktuální zprávy

S titulárním partnerem: CCM liga dorostu startuje. Navážou Piráti na přípravu?

Napsala před 2 dny Kateřina Kundertová
Piráti do sedmnácti let zvládli přípravu výsledkově výborně, ale nyní už je čeká ostrá soutěž, která nově ponese název CCM liga dorostu. V úvodních čtyřech kolech mají svěřenci Vladimíra Petrovky třikrát výhodu domácího prostředí. Jak si s tím poradí?

Dorostenci se takřka celou přípravu vezli na vítězné vlně a sbírali dílčí úspěchy v přátelských zápasech i turnajové triumfy. Ty urvali během tří dnů v polovině srpna, když bez ztráty bodu ovládli domácí klání a následně v celkovém součtu skončili první také v Sokolově. Více informací k turnajům ».

K jednotlivým duelům: Na začátku programu Piráti dvakrát srazili německý Krefeld, jednou dokonce 9:1, a následně vyloupili pražskou Kobru opět s jediným inkasovaným gólem.

Povzbuzeni turnaji svěřenci Vladimíra Petrovky doma přestříleli německý Mannheim, v závěru srpna zapsali jedinou prohru na ledě Litvínova a v generálce díky povedené závěrečné třetině vykradli pražskou Hvězdu.

Výsledky příprava »

Nyní už je na spadnutí ostrá soutěž, která jednou předehrávkou začala ve čtvrtek 19. září. Pro Piráty je však očekávané datum až 20. září, kdy na vlastním ledě od 17 hodin a 30 minut přivítají Příbram.

Důležitou předsezónní zprávou je zisk titulárního partnera, kterého liga dorostu získala dříve než nejvyšší soutěž stejné kategorie – Piráti budou hrát CCM ligu dorostu. Ta má nově dvacet účastníků, kteří budou bojovat o přímý postup mezi elitu. Systém soutěže ».

Chomutovští se během dvou zbývajících zářijových týdnů budou držet pevného programu s hracímu dny pátek a neděle, navrch budou mít třikrát výhodu domácího prostředí.

Po již zmíněném úvodním utkání přivítají 22. září od 15 hodin a 30 minut Sokolov (karlovarské béčko). Následující týden vyrazí do Prahy za Hvězdou a následně doma v pravé poledne narazí na Písek.

Rozpis sezóny » 

×
Dnes v 17:30 | Muži
RI Okna Berani Zlín
Piráti Chomutov
×
Dnes v 13:00 | 9.tř.
IHC Králové Písek
Piráti Chomutov