Mladežnický hokej

Změny trenérů mládeže: Kamil Koláček jde k žákům, přichází Martin Stasinka

24.11.2023 Tisková zpráva
Během listopadu se v trenérských štábech chomutovských mládežníků událo několik změn, které se týkají juniorů a dvou žákovských tříd. Kromě přesunů přichází do klubu Martin Stasinka a naopak ho opustil Marco Vrba.

Piráti se na prahu ligy juniorů pasovali do role spolufavoritů na postup, ale po sérii proher jsou mimo pozice zaručující play-off, ve kterém se jim na konci minulé sezóny pod vedením Daniela Lehnerta dařilo. Nyní se mladý kouč do pozice hlavního opět posouvá.

    Junioři:
    Daniel Lehnert (hlavní trenér)
    Martin Stasinka (asistent trenéra).

    Sedmá a pátá třída:
    Kamil Koláček (hlavní trenér)
    Jiří Gombár (asistent trenéra).

„Vzhledem k předsezónním cílům juniorky, která v minulé sezóně skončila čtvrtá a zůstala víceméně celá pohromadě, jsme se týmu rozhodli dát po nepovedené první části soutěže impuls, takže se do pozice hlavního trenéra posunul Daniel Lehnert,“ říká šéf chomutovské mládeže.

„Asistenta mu bude dělat Martin Stasinka, kterého tímto vítám v trenérském týmu,“ pokračuje. Martin Stasinka je zkušený skills kouč, který v chomutovské ROCKNET ARÉNĚ pořádá kempy a v létě spolupracoval například s Davidem Kämpfem.

Na začátku listopadu opustil Chomutov trenér žáků páté a sedmé třídy Marco Vrba, jenž zamířil k mládeži do Itálie. „Kamil Koláček se posunul na uvolněnou pozici k pětice a sedmičce po Marcu Vrbovi, který odešel do Itálie,“ uzavírá Petr Jíra.

×
Dnes v 17:30 | Muži
Piráti Chomutov
AZ Havířov