Aktuální zprávy

Znovu po roce rekordně! Dresy pro neurologii vynesly přes čtvrt milionu

Napsal 23.03.2024 Klub
Už několik dní před koncem aukce speciálních dresů, které ozdobily šestý ročník projektu PIRÁTI CHOMUTOV PRO NEMOCNICI, bylo jasné, že neurologickému oddělení pomůže rekordní výtěžek z klubový dražeb. V závěrečných dnech nakonec padla i hranice čtvrt milionu a rekordní částka se zvýšila o více než padesát tisíc.

Zatímco před rokem bylo k mání 24 dresů, tentokrát putovalo do aukce přesně třicet trikotů, v nichž mužstvo odehrálo poslední duel dlouhodobé části se Slovanem z Ústí nad Labem nebo byly pro Velké severočeské derby připraveny k použití. Jak už bývá dobrý zvykem, z aukce pro nemocnici poputují k novým majitelům všechny dresy. Hned ve třinácti případech využili dražitelé tlačítko Kup teď, což je o jeden klik více než před rokem.

Jen těchto třináct dresů dalo bez pěti tisíc dohromady dvě stě tisíc, což položilo základ k novému rekordu, který se nakonec zastavil na částce 264 695 korun. Na rozdíl od rok staré dražby pro porodnici zůstaly všechny dresy na hranici částky, kterou značilo tlačítko Kup teď – tedy 15 000 korun.

Pomyslné stříbro si tak odnesl dres Petra Ulrycha, který získal nick Peklice za 6600 korun. Stupně vítězů pak doplnil trikot Jakuba Veselého, za nějž zaplatí uživatel Josef Váňa 5900 korun. I nejnižší suma za jeden dres se přehoupla přes 3000 korun, což také přispělo k novému rekordu klubových aukcí.

Oba zmíněné dresy si připsaly rovněž další prvenství aktuálního ročníku projektu PIRÁTI CHOMUTOV PRO NEMOCNICI. Na trikot Petra Ulrycha bylo přihozeno devětadvacetkrát, což bylo nejvíc ze všech. O dres Jakuba Veselého se dražitelé přetahovali nejdéle, neboť naposledy na něj bylo přihozeno přesně v 19 hodin a 33 minut.

Hned čtyři dražitelé si zajistili po dvou nových suvenýrech a dva z nich u jednoho trikotu využili tlačítko Kup teď. Uživatel Angel H přidal k Radku Havlovi za 15 000 korun ještě Richarda Zárubu za 3499 korun, nick Chip1610 získal k Jakubu Zajíčkovi za 15 000 korun také dres bez jmenovky s číslem 11 za 4500 korun. Uživatel hadac71 pomůže neurologii částkou 7398 korun, za niž vydražil dresy Davida Petráska s Lukášem Stehlíkem. Nick Peklice pak připojil k dresu Petra Ulrycha ještě ten bez jmenovky s číslem 30 za 3600 korun.

Všichni noví majitelé si mohou dres s certifikátem pravosti vyzvednout po předchozí telefonické dohodě v kancelářích Pirátů, nebo si jej po dohodě mohou nechat zaslat na dobírku prostřednictvím služby Balíkovna. To vše od čtvrtku 28. března 2024. Všechny potřebné údaje a kontakty obdrží v následujících dnech prostřednictvím e-mailových schránek, které uvedli při registraci na webu sportovniaukce.cz.

×
Dnes v 17:30 | Muži
Piráti Chomutov
AZ Havířov