Aktuální zprávy

Na Kometu si posvítíme! Ke vstupenkám prskavky

17.11.2007 Tisková zpráva
C h o m u t o v - Už v sobotu 24. listopadu přivítají chomutovští hokejisté na domácím ledě lídra východní skupiny 1. hokejové ligy - Kometu Brno. V posledním vzájemném měření sil byla brněnská hala Rondo beznadějně vyprodaná a atmosféra zcela odpovídala souboji prvoligových lídrů. A skvělou atmosféru si užijeme i v Chomutově! Ke každé vstupence se bude rozdávat prskavka, která v rukách každého z nás měla odstartovat pravou hokejovou atmosféru. A navíc: každý kdo na souboj prvoligových favoritů přijede automobilem Škoda Favorit, může u stadionu parkovat zadarmo a jako bonus dostane dva lístky na večerní duel gratis!

Na Kometu si posvítíme

"Světla zhasla a stadion se ponořil do tmy." Vzpomínáte si? Pod tíhou vypjatých bitev si chomutovský stadion již několikrát pohrál s nervy všech přítomných. Tentokrát ovšem nenecháme nic náhodě a na Kometu si posvítíme! Ke všem vstupenkám se budou rozdávat prskavky a hned v úvodu zápasu společně ukážeme, že i v Chomutově vládne výborná hokejová nálada. Akce samozřejmě platí i pro majitele permanentních vstupenek, kteří svoji prskavku obdrží přímo u vchodu. Takže zápalky a zapalovače rozhodně se sebou!

Na duel favoritů přijedu Favoritem

Ani Chomutov ani Kometa se netají postupovými ambicemi. Obě mužstva jsou nepochybně favority na celkové vítězství v soutěži. A proto každý, kdo na tento duel prvoligových favoritů přijede automobilem Škoda Favorit, dostane od nás dva lupeny na večerní hokej zadarmo! A za parkovací místo přímo před stadionem samozřejmě nezaplatí ani korunu. Vstupenky pro vás budou připraveny hned u vjezdu na parkoviště.

Pro permanentkáře pytle uzenin z Globusu

Tři šťastní majitelé permanentních vstupenek si z utkání odnesou pytel plný uzenin a masových dobrot vlastní výroby od hypermarketu Globus.

Pro čtenáře Chomutovské trefy peníze na vánoční dárky

Odměníme i pravidelné čtenáře hokejového magazínu Chomutovská trefa. Tři vylosovaní si mezi sebe rozdělí celkem 3000 korun ve formě volných poukázek k nákupu v hypermarketu Globus!

A ještě mnohem víc vás čeká v rámci sobotního šlágru 1. hokejové ligy mezi Chomutovem a Kometou Brno. Přijďte a společně si na toto všechno posvítíme!