Aktuální zprávy

Aukce porodnických dresů spuštěna, dražit pro nemocnici můžete do začátku března

Napsal 18.02.2023 Klub
Popáté v historii klubu vyvrcholí projekt PIRÁTI CHOMUTOV PRO NEMOCNICI dražbou speciálních dresů, které mají tentokrát dětské motivy a výtěžek pomůže chomutovské porodnici zvelebit tamní sály. Možnost přihazovat odstartovala už během souboje s vedoucími Letňany, aukce skončí v pátek 3. března v 19 hodin.
VSTUP DO AUKCE PORODNICKÝCH DRESŮ

K mání bude celkem 24 zápasových originálů, v nichž hráči nastoupili do utkání v rámci pátého ročníku projektu PIRÁTI CHOMUTOV PRO NEMOCNICI, nebo které byly pro tuto příležitost vyrobeny. V nabídce figuruje také pět trikotů bez jmenovky včetně jednoho brankářského.

Zajímavostí aktuální aukce může být dres Jaroslava Kůse, který přerušil působení v týmu, ovšem speciální dres s dětskými motivy s jeho jménem klub nechal vyrobit. „Důvod je prostý. Chtěli jsme mít jistotu, že Jardův dres budeme mít pro případ, kdyby se k týmu znovu připojil,“ vysvětluje tiskový mluvčí Libor Kult.

Získat můžete také dresy opor mužstva, mezi něž určitě patří kapitán Viktor Hübl a jeho hokejové dvojče František Lukeš, druhý nejlepší střelec mezi obránci Jakub Matai nebo druhý nejlepší střelec celé soutěže Jakub Chrpa.

Přihazovat můžete rovněž na další zkušená a zavedená jména jako jsou Roman Chlouba, Milan Kostourek či Radek Havel. Mládí a navrátilce do chomutovských barev pak zastupují například Richard Běhula, Jakub Váchal nebo Vít Seemann.

Nabídka je zkrátka pestrá a každý si určitě vybere, navíc při získání dresu bude přidanou hodnotou příjemný pocit z toho, že jste podpořili zkrášlení prostředí, kde přichází na svět chomutovská miminka.

Pokud chcete přispět na dobrou věc, stačí se zaregistrovat na webu www.sportovniaukce.cz a přihodit na některý z trikotů. Aukce končí v pátek 3. března v 19:00, ovšem může se završit také o hodně později. Jestliže někdo přihodí v 18:55:01, prodlouží uzávěrku daného dresu o jednu vteřinu. Každý další příhoz na stejný dres pak prodlouží uzávěrku znovu o pět minut. Jak už je dobrý zvykem, pravost a originalitu dresu potvrdí certifikát vydaný klubem.