Aktuální zprávy

Neváhejte! Už ve čtvrtek končí aukce dresů pro Nadační fond, které pomohou mládežníkům

Napsal 03.10.2023 Klub
Junioři s jedním zápasem k dobru ztrácí tři body na první místo své ligové skupiny, dorostenci ji dokonce s náskokem tří bodů vedou a devítka stále může pomýšlet na lepší nadstavu extraligy své kategorie. Do toho běží nábory nových Pirátů, při nichž nejen Picaroon objíždí školky v Chomutově, Jirkově a přilehlém okolí a rozběhly se také žákovské soutěže. Do všech mládežnických týmů poputuje jako podpora sociálně znevýhodněným talentům v rámci projektu Hokej pro všechny výtěžek aukce dresů, v nichž áčko odehrálo přípravné zápasy. Získat cenný suvenýr můžete do čtvrtka 5. října, kdy aukce v 19 hodin skončí.
VSTUP DO AUKCE DRESŮ PRO NADAČNÍ FOND

Solidní základ položila už dražba speciálních dresů Davida Kämpfa a Jakuba Lauka, kteří v nich absolvovali rozbruslení před úvodním domácím přípravným kláním s pražskou Slavií. Trikoty, které jako jediné mají na zádech jmenovku právě místních odchovanců, se v závěru prázdnin vydražily za celkem 13 500 korun.

Nyní je k mání dalších 28 originálů, které představují cenný suvenýr, neboť klub neprodával fanouškovskou verzi ani ve fanshopu. Jediný rozdíl oproti dresům pro chomutovské odchovance se smlouvou v NHL činí jmenovky. Ty z přípravných duelů mají na zádech název nadačního fondu, tedy Pirátské srdce. Drtivá většina hráčů však nastupovala v přípravě se stále stejným číslem, takže jméno některého z Pirátů si pozorný fanoušek snadno doplní.

V tuto chvíli má majitele patnáct dresů, dalších třináct na první příhoz ještě čeká. Pokud jej chcete získat, stačí se zaregistrovat na webu www.sportovniaukce.cz. Pak můžete kliknout na tlačítko Kup teď a dres bude váš hned. Případně můžete přihodit na některý z dresů přihodit a hlídat si, jestli vás jiný zájemce nepřebije. Aukce končí ve čtvrtek 5. října v 19:00, ovšem může se uzavřít také o hodně později. Jestliže někdo přihodí v 18:55:01, prodlouží uzávěrku daného dresu o jednu vteřinu. Každý další příhoz na stejný dres pak prodlouží uzávěrku znovu o pět minut.