Aktuální zprávy

Piráti znovu na Rodinném vandrování: Mládež pomůže s organizací, hráči áčka se budou podepisovat

Napsal 16.05.2024 Klub
Jedná se už o tradici, že v průběhu května mohou fanoušci Pirátů spojit hokejovou lásku s poznáváním krás Krušných hor. Platit to bude také v roce 2024, kdy se A-tým vrátil do profesionálního hokeje. V sobotu 25. května se uskuteční další ročník Rodinného vandrování kolem obce Kalek, kde bude možné získat podpisy členů postupového kádru.

Po pandemii koronaviru se uskuteční už třetí ročník zajímavé akce, během níž můžete udělat i něco pro své zdraví, neboť se jedná o příjemnou procházku v horách. Ve srovnání s loňským rokem jsou všechny trasy o kilometr delší.

Ze hřiště v Kalku můžete mezi devátou a jedenáctou hodinou opět vyrazit na tři cesty. Nejdelší z nich měří 14 kilometrů, kratší má délku 10 kilometrů a nejkratší pohádková cesta pro děti bude pětikilometrová.

Mládežníci Pirátů budou tentokrát asistovat v místě startu i cíle u sportovních aktivit. Na hřišti v Kalku bude k poslechu hrát DJ Kouky a ve 13 hodin odstartuje autogramiáda Pirátů, během níž budou rozdávat podpisy Jakub Chrpa, Viktor Hübl, Radek Havel a Petr Ulrych. Po dvou letech se vznáší otazník nad účastí chomutovského odchovance Jakub Lauka, jehož rodiče se na organizaci Rodinného vandrování významnou měrou podílí.

Pokud nemáte na sobotu 25. května ještě plán, máte ideální příležitost strávit den ve scenériích Krušných hor. Stačí, když ráno vyrazíte do Kalku a o zábavu máte postaráno i se svými ratolestmi. Navíc se můžete potkat s Piráty, kteří dostali chomutovský hokej zpět do první ligy.