Aktuální zprávy

Porodnici pomůžou další minidresy! Překoná aukce zápasových dresů dvě stě tisíc?

Napsal 28.02.2023 Klub
Už za pár dní bude jasné, jakou částkou pomůže pátý ročník projektu PIRÁTI CHOMUTOV PRO NEMOCNICI místní porodnici. Aukce zápasových dresů končí v pátek 3. března v 19 hodin, ještě předtím dostanou fanoušci druhou možnost zakoupit si speciální minidresy do auta. „Po skončení zápasu pro nemocnici jsme dostali spoustu dotazů, zda bude možné minidresy ještě pořídit,“ prozrazuje šéf fanshopu Jaroslav Procházka.
VSTUP DO AUKCE PORODNICKÝCH DRESŮ

Klub na poptávku zareagoval objednávkou dalších sto kusů minidresů, které bude možné zakoupit během posledního domácího utkání nadstavby s Příbramí. „Minimální částka bude znovu 100 korun. Chceme tím ještě víc podpořit porodnici, protože výše příspěvku nad stovku bude i tentokrát dobrovolná,“ říká místopředseda klubu. „Porodnici pak pomůže čistý zisk druhého kola prodeje přímo v ROCKNET ARÉNĚ,“ doplňuje jedním dechem.

Stejně jako během samotného střetnutí pro nemocnici i napodruhé budou minidresy k dispozici u sličných hostesek, které budou cenné suvenýry prodávat přímo v hledišti. V souboji s Letňany vynesla tato forma pomoci chomutovské porodnici 16 738 korun.

Většinu částky však vytvoří aukce zápasových dresů, která celkem brzy po spuštění trhla klubový rekord. Aktuálně se výtěžek blíží dvěma stům tisícům korun, k nimž chybí něco málo přes sedm tisíc. V tuto chvíli lze přihazovat už pouze na devět trikotů ze čtyřiadvaceti, jelikož patnáct dražitelů využilo možnosti Kup teď za deset tisíc korun.

„Nebojím se říct, že zájem o dresy předčil i naše nejsmělejší očekávání,“ přiznává klubový mluvčí Libor Kult. „O to víc vyniká práce agentury Trifor, která vymyslela logo, z něhož dresy vychází. Teď bych si já osobně přál, aby hranice dvou set tisíc v aukci opravdu padla,“ připojuje následně. Zkrátka a dobře porodnice se může těšit na rekordní částku v historii projektu PIRÁTI CHOMUTOV PRO NEMOCNICI.

Pokud chcete i vy přispět na dobrou věc, stačí se zaregistrovat na webu www.sportovniaukce.cz a přihodit na některý z trikotů. Aukce končí v pátek 3. března v 19:00, ovšem může se završit také o hodně později. Jestliže někdo přihodí v 18:55:01, prodlouží uzávěrku daného dresu o jednu vteřinu. Každý další příhoz na stejný dres pak prodlouží uzávěrku znovu o pět minut. Jak už je dobrý zvykem, pravost a originalitu dresu potvrdí certifikát vydaný klubem.