Aktuální zprávy

Rozběhla se aukce zápasových dresů, můžete je získat do startu světového šampionátu

Napsal 26.04.2023 Klub
Kádr po postupu do druhé ligy dával tušit, že Piráty nečeká klasická nováčkovská sezóna, což se také potvrdilo postupem do semifinále. Chomutovský dres znovu nebo premiérově oblékla řada zajímavých hráčů, na které můžete za pár let zavzpomínat s jejich originálním zápasovým dresem v ruce. Od středy 26. dubna do čtvrtka 11. května totiž můžete získat v dražbě cenný suvenýr, jehož pravost klub jako vždy ověří certifikátem.
DO AUKCE MŮŽETE VSTOUPIT ZDE

Do aukce míří 25 dresů, které jsou v drtivé většině opatřeny i jménem hráče. Pouze v jednom případě dres jméno nemá a osm dalších má jmenovku na suchý zip, na níž figuruje příjmení hráče, který s trikotem dokončoval ročník 2022/2023.

Jedinou výjimku představuje číslo 22. „Ta symbolika je natolik velká, že jsme chtěli dát fanouškům možnost, aby měli doma dres otce i syna se stejným číslem,“ vysvětluje klubový mluvčí Libor Kult jmenovku Koláček, i když dres v závěru play-off oblékal obránce Ondřej Filip.

Nejvíc ale budou pravděpodobně lákat trochu jiná jména. Zapojíte-li se do dražby, můžete získat vůbec poslední dres Miroslava Hanuljaka v kariéře, nebo naopak premiérový chomutovský trikot Františka Lukeše. Jeho hokejové dvojče a kapitán mužstva Viktor Hübl navázal ve druhé lize na svou první sezónu v chomutovském áčku ve stejné soutěži, navíc seniorský dres klubu z rodného města oblékl nejproduktivnější hráč týmu poprvé od prosince 1999.

Mezi elitní druholigové střelce se po postupu zařadil Jakub Chrpa, fanoušky si celkem brzy získal čtvrtý nejproduktivnější hráč základní části extraligy juniorů 2021/2022 Jakub Zajíček. Pouze jediný duel ve druhé lize odehrál kapitán postupového týmu Jaroslav Kůs, který následně přerušil kariéru a do sezóny už nenaskočil.

V nabídce najdete rovněž dresy zkušených útočníků Romana Chlouby či Milana Kostourka, k mání jsou taktéž trikoty i dalších mladých chomutovských odchovanců Štěpána Němce, Stanislava Vrhela nebo Tadeáše Svobody. Z pestré nabídky si určitě vyberete. Pokud nechcete čekat na konec aukce, jejíž čas se naplní v předvečer mistrovství světa 2023, můžete využít tlačítko Kup teď. U něj vidíte hodnotu, za jakou je dres k mání okamžitě a jehož aukce tím pádem skončí ihned.

U dresů, u nichž nikdo na uvedené tlačítko neklikne, platí standardní postup. Chcete-li bílý trikot ze sezóny 2022/2023, stačí se zaregistrovat na webu www.sportovniaukce.cz a přihodit na některý z nich. Aukce končí ve čtvrtek 11. května v 19:00, ovšem může se uzavřít také o hodně později. Jestliže někdo přihodí v 18:55:01, prodlouží uzávěrku daného dresu o jednu vteřinu. Každý další příhoz na stejný dres pak prodlouží uzávěrku znovu o pět minut.