Aktuální zprávy

Žáci začínají svátečně. Osmička o titul, pokračuje dvoubodový systém

Napsala dnes Kateřina Kundertová
Žákovské ligy se skoro tradičně rozjedou kolem státního svátku Den české státnosti, nabídnou hlavně souboje se soupeři z okolí i bitvu o titul v nejstarší kategorii. Piráti budou v počátku usilovat o lepší nadstavby a kvalitnější konfrontaci v dalších částech sezóny 2024/2025.

Liga starších žáků A – 8. třída – ročník 2011

V lize pro starší žáky se o titul Mistra České republiky utká celkem 59 družstev. Na začátku sezóny čeká Piráty základní část, ve které narazí doma–venku na sedm soupeřů z okolí – Děčín, Karlovy Vary, Litvínov, Ústí nad Labem, Louny, Litoměřice, Most.

Do začátku prosince proti nim budou usilovat o první až třetí místo, ze kterých se postupuje do lepších nadstaveb. Ty budou čtyři po šesti na základě rozdělení podle územního principu. Nepostupující zůstanou ve svých základních skupinách.

Vítězové lepších skupin si to v play-off rozdají o titul mistra tuzemska ve dvou kolech na dva vítězné zápasy. Duely v dlouhodobé části se hrají dvoubodovým systémem a ve vyřazovacích bojích už se bude prodlužovat.

Zápasy »

Liga starších žáků B – 7. třída – ročník 2012

V první části soutěže, která skončí na prahu února roku 2025, se Piráti střetnou doma-venku ve třináctičlenné skupině proti týmům z Ústeckého kraje (a Německa) – Louny, Litvínov, Roudnice nad Labem, Bílina, Litoměřice, Děčín, Teplice, Kadaň, Klášterec nad Ohří, Ústí nad Labem, Most a Chemnitz.

Ve druhé části se ústecká skupina spojí s karlovarskou, z nichž se tři nejlepší spojí do šestičlenné nadstavby. Zbylé celky se rozdělí do tří skupin o umístění. Výsledky se ani v jednom případě nezapočítávají, hrát se bude dvoubodovým systémem.

Zápasy »

Liga mladších žáků A – 6. třída – ročník 2013

V lize mladších žáků bude 74 týmů rozděleno územně do osmi skupin, konkrétně v ústecké bude i s Piráty osm týmů – Děčín, Litvínov, Louny, Litoměřice, Teplice, Most, Ústí nad Labem. Ty se potkají dvoukolově každý s každým, takže už na začátku prosince bude konec první části.

Nahoru postoupí celky z prvních až třetích míst, které na základě územního principu budou rozdělené do čtyř šestičlenných nadstaveb. Utkají se čtyřkolově každý s každým bez započítání předchozích výsledků.

Nepostupující družstva budou hrát o umístění ve skupinách rozdělených podle územního principu po minimálně čtyřech a maximálně osmi členech. Všechna utkání se hrají dvoubodovým systémem.

Zápasy »

Liga mladších žáků B – 5. třída – ročník 2014

Chomutovští mladíci ročníku 2014 se v mistrovské sezóně budou potkávat v rámci ústecké skupiny s blízkými soupeři – Louny, Litvínov, Roudnice nad Labem, Bílina, Litoměřice, Děčín, Teplice, Kadaň, Klášterec nad Ohří, Ústí nad Labem a Most. I nejmladší žákovská soutěž pojede na dvoubodovém systému.

Zápasy »

Nejbližší program žáků

Program žákovských kategorií odstartuje šestá třída v sobotu 28. září, kdy doma od 14:45 přivítá Litoměřice. V neděli sedmáci vyrazí do Roudnice nad Labem a osmá třída doma vyzve Děčín od 14 hodin a 45 minut.

×
Dnes v 16:30 | Muži
HC Dukla Jihlava
Piráti Chomutov
×
Dnes v 17:45 | 9.tř.
Piráti Chomutov
Rytíři Kladno
×
Dnes v 12:00 | Jun.
Piráti Chomutov
HCM Warriors Brno