Aktuální zprávy

S Mostem doma už v říjnu, do Ústí ještě před vánočními svátky a s Táborem o den dříve

Napsal 16.10.2023 Klub
Porucha chlazení nabourala původní rozpis utkání Pirátů v základní části druhé ligy, ovšem ke změnám dochází i poté, co už na hlavní ploše ROCKNET ARÉNY led je. Domácí utkání s Mosteckými Lvy se nakonec uskuteční už ve čtvrtek 19. října od 17 hodin a 30 minut, velké derby na ledě Ústeckého Slovanu se posunulo na sobotu 23. prosince se začátkem v 16 hodin a domácí souboj s Táborem se bude konat o den dříve, tedy v úterý 7. listopadu od 17 hodin a 30 minut.

Příběh domácího utkání s Mosteckými Lvy má další pokračování. Nejprve se kluby nedohodly na pouhé výměně pořadatelství, následně vybraly termín 4. prosince. Nyní tedy dochází k definitivní změně na čtvrtek 19. října od 17 hodin a 30 minut.

 „Čekali jsme, jak bude vypadat ledová plocha během utkání s Hronovem. Jelikož vydržela zápasové zatížení, platí předjednaná změna s Mostem, který k nám přijede už teď v říjnu, abychom pak nehráli tolik domácích utkání v řadě,“ vysvětluje Jiří Sochor. „Teď bychom zase dva týdny nehráli doma, což jsme si říkali, že by byla škoda, když už fanoušci museli čekat na první domácí zápas tak dlouho,“ připojuje ještě.

Stejně jako v minulém ročníku druhé ligy, vycházel podle původního rozpisu Pirátům v závěru roku venkovní duel v období mezi Vánoci a Silvestrem. I tentokrát však bude zápas sehrán dříve. „Jsme rádi, že Ústí přišlo s touhle možností. Přece jen chceme být všichni v tomhle období s rodinami, které si nás jinak během sezóny moc neužijí,“ uvádí manažer A-týmu, který pojede na led největšího druholigového rivala už v sobotu 23. prosince s úvodním vhazování v 16 hodin.

Do ROCKNET ARÉNY míří v závěru roku 2023 také některé reprezentační týmy, takže další změny budou s největší pravděpodobností následovat. Tou první je posunutí domácího střetnutí s Táborem o jeden den na úterý 7. listopadu od 17 hodin a 30 minut. „Vzhledem k tomu, že led drží, bude u nás turnaj dvacítek. Aby vše proběhlo hladce, přesunuli jsme zatím duel s Táborem. Pokud nastanou další změny, budeme fanoušky včas informovat,“ uzavírá Jiří Sochor.