Aktuální zprávy

Vánoční otevírací doba fanshopu nabídne dva termíny navíc, objednávky do úterního rána

Napsal 27.11.2023 Klub
Jako každý rok i tentokrát budou moci fanoušci Pirátů nakupovat suvenýry a případné vánoční dárky i mimo zápasové dny. Kamenný fanshop v ROCKNET ARÉNĚ bude otevřen krátce před nejkrásnějšími svátky roku hned dvakrát. Pokud chcete objednat dárek pod stromeček a mít jistotu, že se k vám do Vánoc dostane, máte prostor do úterního rána 28. listopadu.

Středeční bitva s vedoucí Příbramí uzavře pirátský listopadový program na domácím ledě, do konce roku budou následovat ještě tři souboje družiny kolem kapitána Viktora Hübla před vlastními fanoušky. U jednoho z nich se mění termín i začátek.

VÁNOČNÍ OTEVÍRACÍ DOBA FANSHOPU V ROCKNET ARÉNĚ

    Středa 6. prosince (zápasový den)
    Od 16:30 do 20:00.

    Středa 13. prosince (zápasový den)
    Od 16:30 do 20:00.

    Neděle 17. prosince (zápasový den)
    Od 16:30 do 20:00

    Úterý 19. prosince
    Od 16:00 do 18:00

    Čtvrtek 21. prosince
    Od 16:00 do 18:00

„Vzhledem k turnaji ženských národních týmů do osmnácti let jsme se s Kralupy domluvili na posunutí utkání na neděli 17. prosince se začátkem v 16 hodin vzhledem k tomu, že děti jdou druhý den do školy,“ prozrazuje klubový mluvčí Libor Kult s tím, že souboje s Chebem a pražskou Kobrou se uskuteční v původních termínech 6. a 13. prosince.

Zápasových dnů se týká i prodloužená otevírací doba fanshopu, který ve zmíněné dny otevře v 16:30 a uzavře se ve 20:00. Následně odehrají Piráti ještě dva venkovní duely, ale fanoušci budou mít možnost nakoupit suvenýry i tak. V úterý 19. prosince a o dva dny později, tedy ve čtvrtek 21. prosince bude fanshop otevřen od 16 do 18 hodin.

„Ještě do konce roku čekáme nové věci včetně minihokejek nebo držáků na SPZ,“ přibližuje šéf fanshopu Jaroslav Procházka, který zároveň připomíná, že zboží na objednávku je potřeba zařídit v podstatě obratem. „Výroba dresů zabere zhruba tři týdny, takže v úterý 28. listopadu ráno pošleme poslední objednávky, u kterých můžeme garantovat, že do Vánoc budou v Chomutově,“ uzavírá.