Aktuální zprávy

Od pátku ve fanshopu už s plastovými kartami, příští týden začne jejich rozvoz

Napsal 18.07.2024 Klub
Druhý červencový pátek se rozběhl prodej permanentních vstupenek na sezónu 2024/2025, v níž budou Piráti nováčkem Maxa ligy. Úvod očekávaného prodeje zkomplikoval fakt, že dodávka plastových karet nabrala zpoždění, takže chomutovští příznivci odcházeli domů bez permanentní vstupenky jako takové. To se od pátku 19. července mění, plastové karty už jsou totiž na klubu.

„Těší nás, že zpoždění nakonec není tak velké,“ konstatuje Libor Kult. „Jedná se de facto o dva prodejní dny ve fanshopu a necelý týden online prodeje,“ rekapituluje tiskový mluvčí klubu s tím, že od 19. července už všichni příznivci odejdou z fanshopu s plastovou kartou. „Všem, kteří si permanentní vstupenku koupili první dva dny prodeje ve fanshopu, začneme plastové karty v týdnu od 22. července rozvážet tak, aby je měli co nejdříve,“ doplňuje.

Vzhledem k faktu, že plastové karty už jsou v klubových kancelářích, mohu si za ně vouchery ve fanshopu vyměnit také fanoušci, kteří koupili permanentní vstupenky z pohodlí domova prostřednictvím aplikace společnosti Enigoo. „Za komplikace se omlouváme, ale zároveň věříme, že je stále dostatek času si plastové karty vyzvednout do prvního přátelského utkání během prodeje permanentních vstupenek,“ připomíná šéf komunikace Pirátů, že permanentní vstupenka na základní část Maxa ligy 2024/2025 platí i na domácí přípravné duely před ní.

Do jejich seznamu přibývá ještě jedno střetnutí, před nováčkovským ročníkem ve druhé nejvyšší soutěži tak Chomutovští odehrají nakonec šest utkání před svými skvělými fanoušky v ROCKNET ARÉNĚ. „Reprezentace Kazachstánu bude mít u nás kemp před olympijskou kvalifikací v Bratislavě a s námi odehraje generálku,“ přibližuje sportovní manažer a hlavní trenér Martin Pešout. Souboj s účastníkem elitní divize světového šampionátu uskuteční v neděli 25. srpna tradičně od 17 hodin a 30 minut.