Aktuální zprávy

První přípravné duely jdou do online prodeje, nákup permic v pátek o hodinu kratší

Napsal 25.07.2024 Klub
Piráti odehrají před startem základní části Maxa ligy deset přípravných duelů, z nichž se hned šest uskuteční v chomutovské ROCKNET ARÉNĚ. V domovském stánku odstartují svěřenci Martina Pešouta prázdninové zápasy sérií tří klání, na která si můžete zakoupit vstupenku už nyní. Zároveň dochází s okamžitou platností ke zkrácení páteční prodejní doby permanentních vstupenek.
APLIKACE PRO NÁKUP JEDNORÁZOVÝCH A PERMANENTNÍCH VSTUPENEK

Největším tahákem úvodu přípravných zápasů pod Krušnými horami je nepochybně hned první utkání, k němuž v úterý 6. srpna přijedou Rytíři Kladno, v jejichž sestavě by měl figurovat také Jaromír Jágr. Slavný útočník na rozdíl od předchozích let začal s týmem přípravu hned na jejím startu.

O dva dny později, ve čtvrtek 8. srpna, přijede do Chomutova další osvědčená česká hokejová značka. Tentokrát družina kolem kapitána Viktora Hübla vyzve jihlavskou Duklu. Zahajovací domácí blok pak uzavře v úterý 13. srpna derby s Mosteckými Lvy. Všechny domácí duely v přípravě vypuknou v 17 hodin a 30 minut.

„Zatím dáváme do předprodeje první tři přípravné zápasy, protože v polovině srpna skončí rezervace pro majitele permanentních vstupenek z minulé sezóny, jejichž místa nebude zatím možné na zmíněné tři duely koupit,“ vysvětluje Libor Kult. „Na zápas s Kladnem otevřeme tři pokladny, následně si vyhodnotíme fronty u nich. Zároveň pro jistotu připomínáme, že permanentní vstupenky na sezónu 2024/2025 už platí i na přípravu,“ doplňuje tiskový mluvčí, jenž má v gesci rovněž prodej jednorázových a permanentních vstupenek.

Právě v prodeji permanentních vstupenek dochází od 25. července k drobné změně. Páteční prodej ve fanshopu se o hodinu zkrátí. „I při prvotním náporu zůstávala hodina od 16 do 17 hodin relativně nevyužita, proto bude v pátek nově otevřen fanshop pro nákup permanentních vstupenek od 14 do 16 hodin,“ přibližuje člen klubového marketingu. „Středeční dopoledne zůstává v tuto chvíli bez změny,“ uzavírá.