Aktuální zprávy

Charitativní aukce pro Davida Tržického končí, ještě si přihoďte a získejte cenné artefakty

Napsal 02.08.2024 Klub
Piráti Chomutov pod hlavičkou Nadačního fondu Pirátské srdce v létě nejenom během fotbalových klání pomáhají a vy samozřejmě také. V neděli 4. srpna večer ve 20:00 končí charitativní aukce výjimečných artefaktů.

Základy částky pro Davida Tržického položil charitativní fotbalový turnaj, na kterém probíhala tombola, vybíralo se dobrovolné vstupné a byla možnost přispět libovolným obnosem do speciálních kasiček. Více zde.

K utržené částce se připojí příspěvky z transparentního bankovního účtu Nadačního fondu Pirátské srdce, kam můžete pro Davida stále přispívat – 123-4685070287/0100, a samozřejmě i výtěžek z aukce.

K mání jsou tři hole a jedny rukavice, které věnovali bývalí případně současní hráči Chomutova. Vydražit si můžete podepsané hokejky aktuálních pirátských opor – Viktora Hübla a Františka Lukeše, kteří zanechali výraznou stopu také mezi tuzemskou elitou.

Místní odchovanec Nicolas Hlava, jenž aktuálně hájí barvy extraligového Litvínova, také daroval podepsanou hůl. Hrané rukavice z AHL věnoval do aukce mladý forvard Jiří Kulich, který působil v týmu Rochester Americans.