Aktuální zprávy

Dodávka plastových karet má zpoždění, prodej permanentních vstupenek ale odstartuje podle plánu

Napsal 12.07.2024 Klub
Přestože klub při zveřejnění cen permanentních vstupenek pro ročník 2024/2025, v němž budou Piráti hrát druhou nejvyšší soutěž Maxa ligu, avizoval, že od začátku prodeje budou fanoušci odcházet z fanshopu s platovou kartou, skutečnost bude nakonec jiná. Plastové karty totiž dorazí později, což ale start prodeje permanentních vstupenek neoddálí.

„Vzniklá situace nás velmi mrzí a jsme si vědomi, že půjde pro fanoušky v prvních dnech nákupu osobně ve fanshopu o komplikaci, ale vnímáme ji jako lepší variantu než posun začátku prodeje permanentních vstupenek,“ omlouvá se Libor Kult. „Máme přiopraveno jedno řešení, aby případně fanoušci nemuseli do fanshopu dvakrát, nicméně ještě ho musíme prodiskutovat v rámci klubu a zveřejníme ho případně ve chvíli, kdy budeme mít plastové karty k dispozici,“ doplňuje tiskový mluvčí klubu.

Aby zůstala zachována možnost platit kartou, bude osobní nákup trochu delší, neboť bude potřeba poslat voucher, který potvrdí nákup permanentní vstupenky, na e-mail, který fanoušek nadiktuje. „Bohužel jsme na poslední chvíli nestihli připravit variantu tisku přímo ve fanshopu, takže dojde k určitému zdržení,“ vysvětluje šéf klubové komunikace. „Fanoušky, kteří budou nakupovat online bych chtěl požádat, aby s vyzvednutím plastové karty vyčkali do doby, než je budeme mít k dispozici, jelikož voucher jim přijde na e-mail,“ uzavírá Libor Kult s tím, že i online prodej odstartuje 12. července ve 14. hodin.