Aktuální zprávy

Pozor! Už v neděli končí aukce postupových dresů, k mání je stále 21 kusů

Napsal před 3 dny Klub
Už jen necelých osmačtyřicet hodin zbývá do konce dražby, ve které můžete získat černé dresy, v nichž hráli Piráti během ročníku, v němž vybojovali vysněný postup zpět do profesionální soutěže. Do neděle 30. června do 19 hodin jsou v tuto chvíli k mání ještě trikoty, u nichž zatím nikdo neklikl na tlačítko Kup teď.
VSTUP DO AUKCE ČERNÝCH DRESŮ Z POSTUPOVÉ SEZÓNY 2023/2024

Možnost okamžitého nákupu využilo zatím deset zájemců, kteří po skončení aukce obdrží podrobnosti o platbě a vyzvednutí dresu podobně jako úspěšní dražitelé v posledních desítkách hodin aukce. V tuto chvíli už mají nové majitele dresy Richarda Běhuly, Radka Havla, Tomáš Koblížka, Milana Kostourka, Františka Lukeše, Františka Mály, Jana a Tadeáše Svobodových, Martina Tůmy a Jakuba Veselého.

Z výše uvedeného je patrné, že na dalších jednadvacet dresů stále můžete přihazovat a získat tak cennou památku na ročník, ve kterém chomutovský A-tým podruhé v historii klubu postoupil do druhé nejvyšší soutěže sportovní cestou. Tato situace se opakovala po čtyřiasedmdesáti letech.

Hned v sedmi případech zatím zůstávají trikoty na vyvolávací ceně. Totožná situace na konci aukce by znamenala, že takové dresy zůstanou Pirátům. Definitivně není rozhodnuto například o majiteli dresu druhého nejproduktivnějšího hráče týmu v základní části i play-off Petra Ereta či dresu střelce postupového gólu v sedmém finále Daniela Jouzy.

Stále ještě můžete získat také dresy dalších tří brankářů, kteří se v sezóně 2023/2024 postavili do chomutovské branky. Jedná se o Martina Altrichtera, který odchytal nejvíc utkání, Michaela Petráska, jenž stál mezi třemi tyčemi ve vítězném sedmém finále, nebo Adama Horáka. Předčasný konec dražby zatím nenastal ani u členů elitního obranného páru Jakub Březák – Patrik Kadeřávek či nejzkušenějšího člena defenzivy Petra Ulrycha.

Chcete-li černý trikot ze sezóny 2023/2024, stačí se zaregistrovat na webu www.sportovniaukce.cz a přihodit na některý z nich. Aukce končí v neděli 30. června v 19:00, ovšem může se uzavřít také o hodně později. Jestliže někdo přihodí v 18:55:01, prodlouží uzávěrku daného dresu o jednu vteřinu. Každý další příhoz na stejný dres pak prodlouží uzávěrku znovu o pět minut. Případně můžete využít již zmíněné tlačítko Kup teď. Při kliknutí na částku ve sloupci pod tímto souslovím získáte dres okamžitě za uvedenou hodnotu.