Aktuální zprávy

Rozběhl se online předprodej na říjnové domácí zápasy, Piráti hostí Cheb, Benátky a Tábor

Napsal 10.10.2022 Klub
C h o m u t o v - V úvodu října se svěřenci Kamila Koláčka s Petrem Martínkem představili třikrát za sebou na venkovním ledě, odkud se už ve středu 12. října vrátí ke dvěma po sobě jdoucím duelům do domovské ROCKNET ARÉNY. Chomutovští v desátém kalendářním měsíci postupně přivítají Cheb, Benátky nad Jizerou a Tábor. Online předprodej na všechny zmíněné duely se rozběhl v pondělí 10. října ve 12 hodin.
ONLINE PŘEDPRODEJ NA ŘÍJNOVÉ DOMÁCÍ ZÁPASY

„Avizovali jsme, že bychom pustili do online předprodeje všechny domácí zápasy základní části, ale nakonec jsme se rozhodli, že vždy v úvodu měsíce uvolníme do předprodeje domácí utkání v daném měsíci pro případ, že by nastaly ještě nějaké změny,“ přibližuje Libor Kult s tím, že klub nechce, aby na vstupenkách figuroval jiný termín.

„Zároveň máme definitivně potvrzenu výměnu pořadatelství s Řisuty, takže na klubovém webu je aktuálně platný rozpis, o jehož případné změně bychom fanoušky obratem informovali,“ doplňuje ještě tiskový mluvčí klubu.

Prvním soupeřem po sérii duelů na venkovních kluzištích bude ve středu 12. října od 17 hodin a 30 minut chebský Stadion, s nímž mají Piráti čerstvou zkušenost z přípravy na druholigovou sezónu 2022/2023. Obě letní klání skončila vítězstvím chomutovského souboru, který navíc doma udržel čisté konto. Tenisovou terminologií vedou letos Severočeši nad Západočechy 2:0 na sety po výsledcích 6:0 a 6:3.

Hned v sobotu 15. října přijedou pod vrcholky Krušných hor Benátky nad Jizerou, které v minulém ročníku hrály ještě o patro výš v Chance lize. Se Středočechy změří Piráti síly téměř po třech letech, neboť poslední vzájemný souboj se uskutečnil v listopadu 2019 právě ve druhé nejvyšší soutěži, v níž tehdy vždy vyhrál hostující tým. Za aktuálně devátý tým tabulky nastupuje někdejší chomutovský útočník Jan Stehlík nebo syn Milana Antoše.

Následně čekají družinu kapitána Viktora Hübla výjezdy do pražského Braníku, kde se utká s Kobrou, a do Slaného, kde hrají domácí zápasy Řisuty. V ROCKNET ARÉNĚ se půjde na hokej znovu ve středu 26. října, kdy dorazí silný Tábor. Po zhruba měsíci a půl by mohl dorazit do Chomutova Lukáš Endál, který se zúčastnil výročního utkání, ale momentálně hostuje v pardubickém béčku v Chance lize. Barvy Jihočechů hájí rovněž brankář Tadeáš Dvořák, jenž má na kontě v chomutovském dresu i jeden extraligový start, nebo někdejší mládežník Tomáš Hajič.

Všechny domácí zápasy startují vždy v 17 hodin a 30 minut, pokud nebude stanoveno jinak. Pokud nechcete stát frontu u pokladen ROCKNET ARÉNY, využijte už nyní možnost zakoupit si vstupenky na všechny tři říjnové zápasy se zajímavými soupeři.