Aktuální zprávy

Zhruba desítka dětí si v rámci Týdne hokeje užila první krůčky na ledě

Napsal 23.09.2024 Klub
V chomutovské ROCKNET ARÉNĚ se v pondělí 23. září uskutečnilo náborové odpoledne v rámci celorepublikové akce Týdne hokeje, který patří pod svazový projekt Pojď hrát hokej sloužící k přilákání nejmenšího hokejového potěru. Na ledě se proháněla zhruba deset nejmenších nadějí.
KOMPLETNÍ FOTOGALERIE Z TÝDNE HOKEJE V ROCKNET ARÉNĚ

Celou akci připravil tým starající se o nábor nejmenších Pirátů v čele s Janem Minčákem, který nejmenší Piráty trénuje. Základnu má však pod palcem Ondřej Toušek, u něhož se každý zájemce o hokej může hlásit kdykoliv během sezóny na telefonním čísle 606 248 393. Trenér hokejového potěru byl samozřejmě také na ledě a měl k ruce řadu pomocníků, mezi nimiž nechyběli hráči juniorů.

Od 16 hodin a 30 minut probíhala v presscentru ROCKNET ARÉNY on-line registrace, s níž pomáhali Janu Minčákovi již zmíněný Ondřej Toušek a František Smutný. Ti také rozdávali dárky, které poskytl Český hokej. Po prezentaci, jež seznámila rodiče i jejich ratolesti s pirátskou rodinou a s hokejem jako takovým, vyfasovala droboť nutnou výstroj, pokud ji neměla k dispozici.

Následovalo oblékání v šatně a pak už osmička úplně nových dětí vyrazila na led, kde udělala první krůčky s bruslemi na nohou. Novou zkušenost se jim kromě trenérů snažil zpříjemnit i klubový rošťák Picaroon, který dorazil na plochu tréninkové haly.

O rozmanitý program s velkým množstvím různých pomůcek se starala sedmička Pirátů. Kromě výše zmíněných trenérů a byli k dispozici Miroslav Kubát, Petr Kalužný, Vlastimil Petrásek a junior Vojtěch Bečvář.
×
Dnes v 16:30 | Muži
HC Dukla Jihlava
Piráti Chomutov
×
Dnes v 17:45 | 9.tř.
Piráti Chomutov
Rytíři Kladno
×
Dnes v 12:00 | Jun.
Piráti Chomutov
HCM Warriors Brno