Aktuální zprávy

Předprodej na domácí zápasy Maxa ligy začíná, k mání jsou vstupenky na duely do konce roku

Napsal 11.09.2024 Klub
Přípravné období mají Piráti za sebou s bilancí šesti výher a čtyř porážek. Nyní už mužstvo, trenéři, celý klub a především fanoušci vyhlíží vstup do základní části Maxa ligy. Svěřenci Martina Pešouta s Petrem Martínkem započnou návrat do profesionálního hokeje v sobotu 14. září v Porubě, první domácí duel je čeká o tři dny později v úterý 17. září. Právě nyní odstartoval online předprodej jednorázových vstupenek na domácí zápasy do konce kalendářního roku 2024.
PŘEDPRODEJ JEDNORÁZOVÝCH VSTUPENEK NA DOMÁCÍ UTKÁNÍ PIRÁTŮ

Obnovenou premiéru ve druhé nejvyšší soutěži obstará na domácím ledě střetnutí, které se ponese v retro duchu a připomeneme sezónu 1997/1998, kdy se chomutovský hokej podobně jako letos vrátil po delší době na mapu profesionálního hokeje. „Uzpůsobíme tomu samozřejmě i program a prvky v aréně,“ láká autor myšlenky Roman Jüngling.

„Jde i o poctu kapitánovi Viktoru Hüblovi, který v sezóně 1997/1998 začal působit v profesionálním hokeji a rozbíhající se ročník může velice pravděpodobně být jeho poslední v kariéře,“ doplňuje šéf klubové marketingu a režisér multimediální kostky.

Další souboj uvidí skvělí fanoušci v ROCKNET ARÉNĚ „až“ ve středu 2. října, kdy přijede pod vrcholky Krušných hor pardubické béčko. To už mužstvo vyjede na led ve standardních sezónních dresech. „Mohli jsme si vybrat, jestli budeme hrát doma ve světlé nebo tmavé variantě, a zvolili jsme tmavou,“ prozrazuje Roman Jüngling s tím, že podoba dresů bude představena v nejbližších hodinách.

V tuto chvíli mohou fanoušci kupovat vstupenky do sedmnáct utkání do konce kalendářního roku 2024. Jak klub avizoval už při zahájení prodeje permanentních vstupenek. Vrací se dynamický ticketing, což znamená, že jednorázové vstupenky budou v online předprodeji levnější než na pokladnách v den utkání. Vyšší cena bude v online předprodeji platit od půlnoci dne daného střetnutí.

Pokladny ROCKNET ARÉNY se otevřou jako vždy hodinu a půl před utkání, což pro domácí premiéru v Maxa lize znamená v 16 hodin. „Na pokladně 1 bude ještě možné vyměnit vouchery na permanentní vstupenky za plastové karty,“ avizuje závěrem Libor Kult, do jehož gesce prodej vstupenek spadá.

Ceny vstupného na základní část Maxa ligy 2024/2025:

I. kategorie
(A, B, C, D, E, J, K, L, M)
II. kategorie
(N, O, P)
III. kategorie
(F, G, H - sezení)
III. kategorie
(F, G, H - stání)
jednorázové vstupné (2 a více dní před zápasem) 160 Kč 160 Kč 160 Kč 140 Kč
jednorázové vstupné (v den utkání online i na pokladnách) 180 Kč 180 Kč 180 Kč 160 Kč
děti do 140 cm (2 a více dní před zápasem) 80 Kč 80 Kč 80 Kč
děti do 140 cm (v den utkání online i na pokladnách) 80 Kč 80 Kč 80 Kč

Děti do 110 centimetrů mají vstup zdarma bez nároku na místo k sezení.

Pro hostující fanoušky je vyhrazen sektor -N-

Schéma ROCKNET ARÉNY