Aktuální zprávy

Tady jsou! Tyhle dresy budou Piráty provázet nováčkovskou sezónou v Maxa lize

Napsal 12.09.2024 Klub
Téměř všechny informace už fanoušci obdrželi, nyní je minulostí i poslední tajenka – podoba dresů. Už dříve klub zveřejnil, že úvodní domácí střetnutí odehrají Piráti v dresech připomínajících sedmadvacet let starý návrat do profesionálního hokeje a první profesionální sezónu kapitána Viktora Hübla. Nyní je jasná i podoba dresů pro zbývající duely.

I nadále budou svěřenci Martina Pešouta nastupovat v kombinaci z bílé, černé a červené barvy s tím, že v ROCKNET ARÉNĚ budou hráči oblékat tmavou, tedy černou, variantu. Venku bude záležet na volbě domácího týmu, který si mohl vybrat stejně jako Piráti. „Vnímáme, že fanouškům se většinou víc líbí tmavá varianta, proto jsme ji vybrali pro domácí utkání,“ přibližuje Roman Jüngling.

Velkou novinkou je textura z malých klubových log na rukávech. „Chtěli jsme dresy něčím ozvláštnit ve srovnání v předchozími sezónami,“ vysvětluje nový prvek autor dresů, který zakomponoval i letopočty všech čtyř chomutovských triumfů ve druhé nejvyšší soutěži.

„Myslím, že připomínat si úspěchy minulosti je důležité, protože jsme se sami přesvědčili, že nepřichází automaticky,“ vysvětluje šéf klubového marketingu. „Věříme, že dresy se budou líbit stejně jako v minulých letech i díky tomu, že na tmavé varintě máme jednobarevná loga našich partnerů, kterým bychom chtěli poděkovat za opakovano vstřícnost,“ uzavírá Roman Jüngling.